Beskrivning

Nu kan ni se fotoutställningen

"SKÄRGÅRDSLJUS
- En resa i ytterskärgården"


OM AEDES MEDICIN & MILJÖ HB

Aedes Medicin och Miljö är ett foto och kunskapsföretag som samarbetar med läkemedelsindustri, landsting, universitet,andra företag och privatpersoner.
Företaget är specialiserat på fotografi, skrifter och utbildning med västkustnära och andrologiska - urologiska teman. Vi utbildar personal och förmedlar kunskaper inom medicin, urologi, biologi, miljöskydd och förebyggande hälsofrågor. Vi erbjuder text- och fotoreportage från kongresser m.m.

Vi tillhandahåller fotografier, manus, föreläsningsmaterial, skrifter, böcker, broschyrer och trycksaker om miljö, hälsa, medicinska sjukdomar och om kust och hav och kustnära ämnen.

Vi kan erbjuda intressanta och insprerande föreläsningar om miljö, hälsa, hav, kust och andrologiska -urologiska sjukdomar.
Om önskemål finnes så kan vi arrangera utbildningar och föreläsningar för allmänhet, företag och instutitioner hos er.


OM PORTFOLION:
Här ser ni ett urval av AEDES bilder. Om ni saknar något motiv så tveka inte att kontakta oss. Det finns flera tusen bilder i bildbanken! Tyvärr ser ni endast ett fåtal medicinska bilder här då dessa kan väcka anstöt. I bildbanken finns det ett stort antal bilder på de flesta förekommande operationer. Tveka inte att kontakta oss om ni har specifika önskemål.

OM FÖRELÄSNINGAR:
Kontakta oss om ni är intresserade av bildspel och föredrag om hav, kust och medicinska - urologiska föredrag. Vi tar med oss dataprojektor och laptop om ni har önskemål om detta.

OM BILDER & TRYCKSAKER:
Vi tar gärna fram material till broschyrer, böcker och andra trycksaker och kan också erbjuda oss att designa och layouta dessa.
Samtliga fotografier är tagna med digital högupplöst Nikonutrustning och kan skrivas ut i A3 format eller större.
Alla bilderna i portfolion är kan beställas. De kan dessutom fås signerade tryckta på fotoduk i begränsad upplaga! Vi följer BLF:s prislista.
Bilderna gör sig bäst på väggen, utskrivna på fotoduk i stort format!
De lämpar sig utmärkt för högupplöst tryck!

Vi är medlemmar i bland annat Svenska läkarförbundet, Svenska läkarsällskapet, Svensk Urologisk Förening, European Urology Association, Naturvetarförbundet, Svenska Naturskydds Föreningen och i Svenska Fyrsällskapet!

Referenser

Prislista

Ring eller maila för prisförslag.

Vi följer BLF:s prislista för fotografier.

Hemsida

www.aedes.fotosidan.se

EpostTelefon

Nås enklast via mail

Kontakt


Kontaktas enklast via mail!

Lämna gärna telefonnummer, så ringer vi upp er snarast!